Behandling
Du bestiller tid via linket til “booking”, hvor du vil finde mine forskellige ydelser. Hver behandling er med fokus på wellness og tid til dig.

Det er mit ønske, du vil føle dig velkommen i salonens rolige omgivelser med dig i centrum. Jeg byder på te/kaffe/kakao og lidt sødt til ganen.

Oway Organic Way produkterne, der bliver brugt i salonen er økologiske og biodynamiske, så du med god samvittighed kan få ordnet dit hår uden skadelige stoffer.

Dem har du naturligvis mulighed for at købe sammen med Accessories i salonen. 

Priser og Behandling

Dameklip

incl. behagelig hårvask, hovedebundsmassage, retning af bryn. Føn og styling. 

Kr. fra 550,-

Oway Curl

Oway’s permanent er med biodynamiske og økologiske ingredienser incl. behagelig hårvask, hovedebundsmassage og klip.

Kr. fra 795,-

Oway Farvebehandling

Farver UDEN ammoniak. 100% dækkende på gråt hår. Med biodynamiske og økologiske ingredienser. Behandling incl. behagelig hårvask, hovedebundsmassage og mulighed for klip.

Kr. fra 575,-

Biodynamisk flowerfall

Hovedebundsmassage, Biodynamisk “blomstervandfald” som beroligere og foryngre hovedebunden. Prisen er incl. en flaske flowerfall mist, du kan bruge derhjemme. 

Kr. 599,-

Balayage

Ved en balayage farvning, får håret lyse reflekser på en naturlig måde. Reflekserne lægges tilfældigt, og starter som ofte et stykke fra bunden. Det betyder, der bliver en naturlig overgang fra din egen bundfarve til det lysnede hår. Resultater minder om den naturlige form for lysning, solen kan lave.

Kr. fra 1.500,-

Makeover

incl. behagelig hårvask og hovedebundsmassage, klip, favning af bryn og vipper, favning af hår samt vejledning til styling af tøj, make up og hår. Mulighed for at få taget før og efter mobilbilleder af mig.

Kr. fra 2.900,-

Boligstyling

Makeover

Oway Organic 

Salonstemning